ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

Αφήστε σε εμάς τη διοργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας. Φανταστείτε το δικό σας παραμύθι και θα το κάνουμε πραγματικότητα! Μαζί θα συνδυάσουμε όλα αυτά που θα κάνουν την ωραιότερη μέρα της ζωής σας αξέχαστη, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε, ακόμη, το baby shower, τα αναμνηστικά δωράκια της γέννησης του παιδιού σας, καθώς και το πάρτι γενεθλίων του.
 
Ο γάμος και η βάπτιση δεν είναι μόνο μια θρησκευτική τελετή. Είναι και μια κοινωνική τελετή, που επιθυμούμε να μείνει αξέχαστη. Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι  Ιδέες by M., αναλαμβάνουν να διακοσμήσουν την εκδήλωσή σας, προτείνοντας μεγάλη ποικιλία επιλογών, διαφορετικά υλικά και έξυπνες ιδέες, στις πιο προσιτές τιμές και εντός των χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν κάθε φορά.
 
Εάν η πιο ξεχωριστή και λαμπερή ημέρα της ζωής σας έφτασε, τότε παρέα μπορούμε να βρούμε το πιο σωστό στυλ και το πλέον κατάλληλο ύφος, ώστε να οργανώσουμε μια εκδήλωση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ιδέες που προτείνουμε διαφέρουν, ανάλογα με τη προσωπικότητά σας και το χώρο στον οποίο οργανώνεται η βάπτιση ή ο γάμος.
 
Φροντίζουμε τα πάντα! Από το στολισμό της εκκλησίας και του κέντρου δεξίωσης έως τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες! Στις Ιδέες by M. σάς περιμένει πάντοτε η άριστη εξυπηρέτηση, οι πιο φιλικές τιμές και η άψογη διοργάνωση. Μπορείτε να χαρείτε με αυτόν τον τρόπο την ξεχωριστή σας ημέρα, χωρίς να ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο… 

Ιδέες by M., Οργάνωση Εκδηλώσεων, Λεωφόρος Ελευθερίας 2Α (έναντι Castello Rosso), Κρεμαστή, Ρόδος 
Τ.Κ. 85104, Τηλ.: 22410 47 261, Κιν.: 6948 572 550, Email: ideesbym@hotmail.com